Delupe taustaa

VISION AND MISSION

Generellt

Delupe är en webbplats för produkt- och prisjämförelser. Vi vill ge dig en precis bild av möjligheterna för exakt den produkt du letar efter.

Vi söker, hittar och jämför de bästa priserna inom en rad olika kategorier. På så sätt kan vi hjälpa dig att spara pengar vid ditt nästa köp.

Delupe listar produkter och priser från mer än 330 olika webbutiker med över 1 miljon produkter totalt.

 

Seriöst & gratis

Internet ger stora möjligheter. Men tyvärr har Internet också blivit ett fokusområde för företag med mindre hedervärda avsikter, som genom mer eller mindre obskyra koncept har samma mål: att lura dig som konsument och tjäna pengar på det.

Detta sker tyvärr fortfarande på webbplatser med kreativa auktionstyper, ologiska villkor och andra märkliga koncept som alla lockar med bra erbjudanden och extremt låga priser. Priser som dock alltid visar sig vara missvisande.

Delupe tar kraftigt avstånd från denna typ av verksamheter. Vi vill uteslutande hitta och jämföra priser och produkter från seriösa butiker, som genom uppfyllande av gällande regelverk garanterar dig en säker handel.

Vi arbetar konstant med att förbättra våra tjänster, inklusive fler butiker, och förbättra vår service så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Delupe är naturligtvis helt gratis för dig som konsument.

 

Vår mission

Vår mission är att bli användarnas favoritwebbplats för produkt-och prisjämförelser. Därför välkomnar vi förslag på förbättringar så att vår tjänst blir så bra som möjligt.

Vi hoppas att Delupe kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena för exakt den produkt du letar efter.

Hjälp till med att sprida ordet om Delupe till vänner och bekanta. Endast på detta sätt kan vi göra alla butiker medvetna om våra tjänster och därmed se till att vi alltid hittar de bästa erbjudandena.

Trevlig sökning & shopping!